Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! ‘Omuz gidik’

Bir dönem evliliğiyle gündeme gelen Serkan Kaya, önceki akşam Kıbrıs’ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı başına gelen talihsiz olayı sevenlerine anlattı. Attan düşen Kaya, sağlık durumunun iyi olduğunu fakat omzunda sıkıntı yaşadığını belirtti.

Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! ‘Omuz gidik’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

2013 yılında Ayşegül Kaya ile nikâh masasına oturan şarkıcı Serkan Kaya’nın evliliğinde sorun yaşadığı ve boşanacağı iddia edilmişti.

Ailesi ile mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayan Kaya, başarısının kaynağının düzenli bir aile hayatından geçtiğini söylemişti.

“ÖLÜM YOKSA AYRILIK DA YOK”

Sanatçı, evliliği hakkında çıkan haberlere şu yanıtları vermişti:

Bizde bir laf vardır gelinliği ile giren kefeni ile çıkar. Aile hayatımda sorunlu olduğumu düşünenler yanılıyorlar. Çok şükür eşim ve çocuklarımla mutlu bir hayatım var. Hatta yeni evimizi yaptık onun mutluluğunu ailece yaşıyoruz. Mesele şu ki ölüm yoksa ayrılık da yok.

Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! 'Omuz gidik'

TEPKİLERİ ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ

Serkan Kaya’nın ‘Gelinliği ile giren kefeniyle çıkar’ cümlesi kadına şiddet anlamı taşıdığı gerekçesiyle sosyal medyada tepki çekmişti. 

Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! 'Omuz gidik'

ATTAN DÜŞTÜ

Serkan Kaya, önceki akşam Kıbrıs-Girne’de sahneye çıktı. Sahne öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Kaya, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı attan düştüğünü şu sözlerle açıkladı:

Konser temposuna hızla devam ediyoruz. Yeni şarkımız “Ne Yazar”a klip çektik şunda 300-400 tıklama aldık 1 milyona doğru gidiyoruz” dedi. Kaya, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına, “Baştan söyleyeyim de ata sporumuzu yaparken attan düştüm Şu an sol omuz infilak etmiş durumda kolda bir şey yok elde yok ama omuz gidik. Atı sever misiniz? Biner misiniz? Seveniniz var mı içimizde?

Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! 'Omuz gidik'

Kaya, “Bir at için bu acıya değer şu an ızdıraplar içindeyim” diyerek konserine devam etti. Kaya, yaklaşık iki saat sahnede kalarak eski ve yeni şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Serkan Kaya attan düştü sahneye çıktı! 'Omuz gidik'

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.