ABD Kongresi’nde “trans çocuk” oturumunda konuşan küçük kızın söyledikleri tüyler ürpertti: Çocukluğum mahvoldu

ABD Kongresinde “sözde trans çocuk” oturumunda konuşan bir kız çocuğunun söyledikleri şoke etti. 12 yaşında erkek olması için ailesi yardımıyla cinsiyet değiştirmeye başlayıp 16 yaşında pişman olan Chloe Cole isimli çocuk, “Çocukluğum mahvoldu. Yeterince çocuk bu sözde bilimin kurbanı oldu. 12 yaşındaki çocuklara yanlış bedende doğduklarını, kendi bedenlerini reddetmelerini söylemeyi bırakmalısınız.” ifadelerini kullandı.

ABD Kongresi’nde “trans çocuk” oturumunda konuşan küçük kızın söyledikleri tüyler ürpertti: Çocukluğum mahvoldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.07.2023
A+
A-

ABD Kongresi’nde “sözde trans çocuk” oturumunda konuşan Chole Cole’un söyledikleri tüyler ürpertti.12 yaşında erkek olması için ailesi yardımıyla cinsiyet değiştirmeye başlayıp 16 yaşında pişman olan Cole, “Çocukluğum mahvoldu. Yeterince çocuk bu sözde bilimin kurbanı oldu. 12 yaşındaki çocuklara yanlış bedende doğduklarını, kendi bedenlerini reddetmelerini söylemeyi bırakmalısınız.” dedi.

ABD Kongresi’nde “sözde trans çocuk oturumu” gerçekleştirildi. Oturumda söz olan bir kız çocuğunun söyledikleri tüyleri diken diken etti.

“ABD TARİHİNİN EN BÜYÜK TIBBİ SKANDALI”

12 yaşında erkek olmak için ailesi yardımıyla cinsiyet değiştirmeye başlayıp 16 yaşında pişman olan ve eski cinsiyetine dönen Chloe Cole, yanlış bedende doğduğuna inandırıldığını söyledi. Güvendiği yetişkinlerin ona ömür boyu geri dönüşü olmayan zararlar verdiğini belirten Cole, “Bugün sizinle Amerika Birleşik Devletleri tarihindeki en büyük tıbbi skandallardan birinin kurbanı olarak konuşuyorum” sözleri ile açıklamalarına başlayan Cole, “Sizinle, skandalı sona erdirme cesaretine sahip olmanız ve diğer savunmasız gençlerin, çocukların ve genç yetişkinlerin benim yaşadıklarımı yaşamamasını sağlamanız umuduyla konuşuyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLUĞUM MAHVOLDU”

Cole, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Çocukluğum mahvoldu. Sevilmeye ihtiyacım vardı. Sorunlarımı atlatmam için bana terapi verilmeliydi. Bir erkeğe dönüşürsem tüm sorunlarım çözülecek sanrısına ihtiyacım yoktu. Yeterince çocuk bu sözde bilimin kurbanı oldu. 12 yaşındaki çocuklara yanlış bedende doğduklarını, kendi bedenlerini reddetmelerini söylemeyi bırakmalısınız.”

“KENDİMİ BİR CANAVAR GİBİ HİSSEDİYORUM”

Vücudunda kalıcı değişiklikler olduğunu kaydeden Cole, sesinin sonsuza kadar daha kalın kalacağını, çenesinin daha keskin, burnunun daha uzun olduğunu söyledi. Kemik yapısının kalıcı olarak erkeksileştiğini dile getiren küçük çocuk, “Bazen aynaya bakıyorum ve kendimi bir canavar gibi hissediyorum. Gelecekteki kadınlığımın büyük bir kısmı benden alındı.” diye konuştu.

Haberler.com – Eğitim LGBT Eğitim Yaşam Politika Dünya Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.