Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in 40 bin 462 yıla kadar hapsi

Son dakika: Kripto para borsası Thodexin kurucusu Faruk Fatih Özerin yargılandığı dolandırıcılık davasında savcılık, sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istedi.

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in 40 bin 462 yıla kadar hapsi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-

Arnavutluk Adalet Bakanlığı’nca iadesine karar verildikten sonra getirildiği Türkiye’de tutuklanan kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in, yargılandığı dolandırıcılık davasında 40 bin 462 yıla kadar hapsi istendi.

“SUÇ ÖRGÜTÜNÜN KURUCUSU VE LİDERİ”

Thodex davasında Cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Mütalaada tutuklu sanık Faruk Fatih Özer’in suç örgütünün kurucu ve lideri olduğu belirtilerek, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve Yönetme, Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı ve Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama” suçlarından toplamda 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.

Ayrıntılar geliyor…

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

Olgun Kızıltepe olgun.kiziltepe@haberler.com Haberler.com – Güncel Faruk Fatih Özer Thodex Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.