14 yaşındaki kızlarının çıplak videosunun çekildiğini öne süren aile, spor salonunda cam çerçeve bırakmadı

Ankarada 14 yaşındaki bir kız çocuğu, ailesine gittiği spor salonundaki taekwondo hocası tarafından taciz edildiğini söyledi. Çocuklarının çıplak videolarının çekildiğini iddia eden aile üyeleri salonu basıp taekwondo hocası F.M.D.yi darbetti. Polis ekipleri şahsı kalabalığın elinden zor kurtararak gözaltına aldı.

14 yaşındaki kızlarının çıplak videosunun çekildiğini öne süren aile, spor salonunda cam çerçeve bırakmadı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.06.2023
A+
A-

Ankara‘nın Keçiören ilçesinde 14 yaşındaki kız öğrencisini taciz ettiği iddia edilen taekwondo hocası F.M.D. (57), spor salonunu basan çocuğun ailesi ve mahalleli tarafından darbedildi. Polis tarafından öfkeli kalabalığın elinden kurtarılan F.M.D., tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Aile çocuklarının çıplak videolarının çekildiğini öne sürerken kalabalığın spor salonuna zarar verdiği o anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

OTOMOBİLLE SPOR SALONUNUN CAMINA ÇARPTILAR

Dün akşam saat 18.00 sıralarında Keçiören ilçesine bağlı Atapark Mahallesi’ndeki bir spor salonunda taekwondo hocalığı yapan F.M.D., iddiaya göre kız öğrencisini taciz etti. Kız çocuğunun yaşanan olayı ailesine anlatması üzerine, aile ve beraberindeki bir grup spor salonuna geldi. Taekwondo hocası F.M.D.’yi darbeden öfkeli kalabalık, spor salonunun da camlarını kırıp, eşyalara zarar verdi. Bu sırada bir kişi ise otomobille spor salonunun camekan bölümüne çarptı.

CİNSEL TACİZ SUÇUNDAN SABIKASI VARMIŞ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra mahallede görevli bekçiler sevk edildi. Spor salonuna gelen polis ekipleri ilk olarak yaralı durumdaki F.M.D.’yi öfkeli grubun elinden alarak ilk müdahalesi yapılmak üzere sağlık ekiplerine ulaştırdı. İçlerinde cinsel taciz de bulunan 12 farklı suçtan kaydı bulunduğu belirtilen F.M.D., hastanedeki tedavisinin ardından açılan soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

“AİLE, ÇOCUĞUNUN ÇIPLAK VİDEOLARININ ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLÜYOR”

Mahalle sakinlerinden Bekir Ç., kendi çocuğunun da 1 ay öncesine kadar aynı spor salonuna gittiğini ifade ederek, “Benim çocuğum da burada spor yapmaktaydı. 1 ay öncesinden, hocanın hareket ve tavırlarından şüphelendiğim için oğlumun kaydını aldırdım. Burada ders gören kız arkadaşının çıplak videolarını çektiğini ve elle taciz ettiğini söyleyerek buradaki yetkiliyi dövdüler. Çocuğun ailesi, çocuklarının çıplak videolarının çekildiğini söylüyor.” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Barış Taşkıran – Güncel Ankara 3. Sayfa Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.