Gençler B Türkiye Boks Şampiyonası Erzurum’da başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler B Türkiye Boks Şampiyonası, Erzurum’da başladı. Yaklaşık 50 ilden 203 erkek ve 113 kadın sporcunun katıldığı şampiyona için açılış programı düzenlendi. Şampiyonanın ilk gün programıyla devam edeceği ve 14 Haziran’da sona ereceği belirtildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Gençler B Türkiye Boks Şampiyonası, Erzurum‘da başladı. Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda […]

Gençler B Türkiye Boks Şampiyonası Erzurum’da başladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.06.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler B Türkiye Boks Şampiyonası, Erzurum’da başladı. Yaklaşık 50 ilden 203 erkek ve 113 kadın sporcunun katıldığı şampiyona için açılış programı düzenlendi. Şampiyonanın ilk gün programıyla devam edeceği ve 14 Haziran’da sona ereceği belirtildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Gençler B Türkiye Boks Şampiyonası, Erzurum‘da başladı.

Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen, yaklaşık 50 ilden 203 erkek ve 113 kadın sporcunun katıldığı şampiyona için açılış programı düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, burada yaptığı konuşmada, boks branşının ülke için çok önemli olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.