Survivor’da tansiyon yükseldi! İşte haftanın ilk eleme adayı

Survivor 2023ün bu akşam ekrana gelen yeni bölümüne Nefise ile Asena arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Yarışmacılar haftanın ilk bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele verirken, kazanan Nefise oldu. Nefise, haftanın ilk eleme adayını da açıkladı.

Survivor’da tansiyon yükseldi! İşte haftanın ilk eleme adayı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.05.2023
A+
A-

TV8’de ekranlara gelen, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen yarışma programı Survivor 2023’ün 112. bölümü ekranlara geldi. Yeni bölümde, Asena ile Nefise arasında gerilim yaşandı.

Haberin Devamı

İŞTE ASENA İLE NEFİSE ARASINDA GEÇEN TARTIŞMA

Asena, Nefise’ye ”Karakterim var’ diyorsun, senin karakterin falan yok Nefise. Osman Can hakkında burada konuşuyorsun. Osman Can sana ne yetiştirmiş şimdi gidip Osman Can’a soracağım. Çünkü burada yine Osman Can diyor ki ”Ben orada karışmak istemiyorum hiçbir şeye. Ben son zamanlara geldim” diyor. Sen bana diyorsun ki, ”Aziz sen benim yemeğimi yeme, Osman Can yesin” demişsin” diye çıkıştı. Nefise de, ”Osman Can demedi bak bir dinle” diyerek kendini ifade etmeye çalıştı. 

Asena’nın, ”Ben şimdi gidip Osman Can ile yüzleşeceğim o zaman. ”Demişsin ki” değil. O zaman konuşulan şeyin git doğrusunu öğren sonra gel bana söyle. ”Kızım” değil benim ismim var. Senin ben mahalleden arkadaşın değilim, bana kızımlı konuşma. Ben sana ”Nefise” diyorsam sen de bana ”Asena” diyeceksin. Senin karşında çocuk yok. ”Bak kızım” diye bana konuşamazsın Nefise. Uzaklaş yanımdan. Nefise sen buraya ne şekilde geldiğini unutma kızım. Benim kullanacağım çok şeyim var da sen boşver, hadi. Orada diyorsun ki ”Ben yakın arkadaşımın saçını başını yolmadım” Gelip bana ne kadar fena insanlar olduğunu söyleyen insansın. Ben seni ne dinleyeceğim. Bir dediğini bir dediğin tutmuyor. Ben seni dinlemek istemiyorum. Uzaklaşır mısın? Ne yapıyorsun Nefise? Gider misin şuradan? Sakinliğimi koruduğum için kazanıyorum. Sen şu anda kaybediyorsun. Eziksin sen ezik. Cansu’nun kitlesi var diye yanında olan bir insansın sen. Yalakalık yapan bir eziksin gözümde. Nefise sen hiç bir şey yapamazsın” şeklindeki sözlerine Nefise ise şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

Sen ”Nefise’ler yemek yemesin” demişsin Asena. Mahalle kavgası gibi bağırma bir dinle. Bir dakika sakin ol. Ben söylediğimin arkasındayım. Bende senin mahalleden arkadaşın değilim. O zaman düzgün konuş. Senin karşında da çocuk yok. Beni kışkırtma. Tahrik etme beni. Bana bak her şeyi kullanma Asena. Benim burada kimseye tutunmaya ihtiyacım yok. Benimde kullanacağım çok şeyim var. Kendime acıyorum. ”Merve’yi döveceğim” dediğinde seni teselli ettiğim için çok pişmanım. Sen kimsin? Kimsin sen? Dinle adam akıllı, dinlemeyi öğren. Gitmiyorum köpek mi kovuyorsun? Gitmiyorum. Sen de benimle böyle konuşamazsın. Kışkırtma milleti. Merve’yle Senem sanıyor herhalde. Gel bakalım saçımı başımı yol da ne oluyor? Gırtlakla bakalım ne oluyor? Yalaka. Ben Cansu’yla zaten yakındım. Osman Can’a küfrettin, ağladın. İğrenç birisin. arkamdan neler demişsin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSurvivor’da adaya veda eden isim belli oldu! Haberi Görüntüle

Asena ile Nefise’nin arasında yaşanan tartışmanın ardından haftanın ilk Bireysel Dokunulmazlık Oyunu oynandı. Oyun, ilk tur, yarı final ve final bölümden oluştu. 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK SIRALAMA TURU

Yusuf: 00:46:33 (1)

Nefise: 00:50:22 (2)

Osman Can: 01:01:35 (3)

Özgür: 01:05:08 (4)

Asena: 01:21:23 (5)

Ertuğ: 01:41:47 (6)

Cansu: 02.07.57 (7)

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK İLK TUR

En iyi süreyi yapan Yusuf oldu. Yusuf, ilk turu oynamadan yarı finale kaldı.

Haberin Devamı

Nefise ile Cansu’nun karşılaşmasında, ilk oyununu, ikinci oyunu ve üçüncü oyunu Nefise kazanarak 3-0’lık skorla yarı finale kalan isim oldu.

Osman Can ile Ertuğ’un karşılaşmasında, ilk oyunu, ikinci oyuncu ve üçüncü oyunu Ertuğ kazanarak 3-0’lık skorla yarı finale kalan isim oldu.

Özgür ile Asena’nın karşılaşmasında, ilk oyunu Özgür, ikinci oyunu, üçüncü oyunu ve dördüncü oyunu Asena kazanarak 3-1’lik skorla yarı finale kalan isim Asena oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK YARI FİNAL

Asena ile Nefise’nin karşılaşmasında, ilk oyunu, ikinci oyunu, üçüncü oyunu, dördüncü oyunu Nefise, beşinci oyunu Asena kazanarak, 4-1’lik skorla finale kalan isim Nefise oldu.

Ertuğ ile Yusuf’un karşılaşmasında, ilk oyunu Ertuğ, ikinci ve üçüncü oyunu Yusuf, dördüncü oyunu Ertuğ, beşinci ve altıncı oyunu Yusuf kazandı. 4-2’lik skorla finale kalan isim Yusuf oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK FİNAL

Nefise ile Yusuf’un karşılaşmasında, ilk oyunu, ikinci oyunu, üçüncü oyunu ve dördüncü oyunu Nefise, beşinci oyunu ve altıncı oyunu Yusuf, yedinci oyunu Nefise kazandı. 5-2’lik skorla bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nefise oldu.

Haberin Devamı

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Haftanın ilk Bireysel Dokunulmazlık oyununda kazanan isim Nefise oldu. Oyunu kazanan Nefise büyük boy pizza yeme şansını yakaladı. Ada konseyinde eleme adayını açıklayan Nefise, tartışma yaşadığı Asena’nın adını verdi. 

”NEFİSE BANA KARŞI ÇOK HIRSLI”

Nefise ismini verdikten sonra Asena yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Acun Bey açıkçası çok şaşırdığım bir durum değil, umurumda da değil. Benim Nefise’ye Nefise’nin bana olan hırsı gibi bir hırsım hiçbir zaman olmadı, olmayacak da. Kendisi bana karşı gerçekten çok hırslı. Sebebini asla bilmiyorum, çözemiyorum. Bir günü bir gününe tutmuyor. Yaşadığım bir problem de olmadı. Baştan beni problem çıkaran hep kendisi oldu. İlk önce Yusuf ile olan arkadaşlığıma laf etti. Sonrasında Özgür abinin Nefise’yi söylemesindeki problemin ben olduğundan bahsetti. Sürekli bir şeyler söyledi de söyledi. Kendisi ile konuşmaya çalıştım düzgün bir şekilde. Karşılığında çok değişik cevaplar aldım, çok değişik hareketler gördüm. Yani çok umurumda değil. Burada zaten az kişi kaldık. Bu potaya herkes girecek. Herkes istediğini söylemekte özgür. Ben buna saygı duyuyorum. Benim potaya girmem gideceğim anlamına gelmiyor. Benim ona karşı yaptığım bir hırs yok ve asla olmayacak. Burada kaldığım sürece mücadeleme elimden geldiğimce devam edeceğim. Önümüzde iki tane daha dokunulmazlık var. Bende kazanabilirim.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.