Sosyal Güvenlik Müşavirleri Yeni Genel Başkanını Seçti

SOSYAL GÜVENLİK MÜŞAVİRLERİ BİR ARAYA GELEREK , KENDİLERİNE LİDERLİK EDECEK YENİ GENEL BAŞKANI SEÇİLDİ

Sosyal Güvenlik Müşavirleri Yeni Genel Başkanını Seçti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

Sosyal Güvenlik Müşavirleri yeni bir döneme adım atmaya hazırlanıyor. Türkiye Genelinde Sosyal Güvenlik Müşavirliği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen katılımla ,Sosyal Güvenlik Müşavirleri Dayanışma Derneği’ni kurarak ONUR ÖNAL Genel Başkanı seçildi. Sosyal Güvenlik Müşavirlerinin yeni lideri seçilen Onur Önal açıklamasında ; Ülke genelinde Sosyal Güvenlik Müşavirlerinin bir araya gelerek , Genel Başkanlığı şahsımı layık görmelerinin büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu ifade etmek isterim .

Sosyal Güvenlik Müşavirleri Derneği olarak, üyelerimizin ve toplumun sosyal güvenlik konularında bilinçlenmesi, bilgi sahibi olması ve doğru yönlendirilmesi için çalışıyoruz. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek adına yeni dönemde derneğimizi daha da güçlendirmek, üyelerimizin mesleki gelişimine katkı sağlamak ve sosyal güvenlik sisteminin güncel gelişmelerini takip ederek üyelerimizi bilgilendirmek için çaba sarf edeceğiz. Sosyal Güvenlik Müşavirliği mesleğinin kaidelerini belirlemek üzere , Sosyal Güvenlik Müşavirleri Odası ve yasalaşması İÇİN hükümetle görüşmelere başlayacağız .

Ülkemizin sosyal güvenlik sistemi, her geçen gün değişen ve gelişen bir yapıya sahiptir. Bu sürekli değişim ve dönüşüm sürecinde Sosyal Güvenlik Müşavirleri olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Derneğimizin misyonu doğrultusunda, sosyal güvenlik alanında daha güçlü, daha bilgili ve daha donanımlı bir toplum oluşturmak için elimizden geleni yapacağız.

Bu vesileyle, Sosyal Güvenlik Müşavirleri Dayanışma Derneği’nin tüm üyelerine, yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni dönemde birlikte başarılı projelere imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Sosyal güvenlik konularında toplumumuzu bilgilendirmek ve doğru yönlendirmek adına birlikte çalışarak daha aydınlık bir geleceğe ulaşacağımıza inanıyorum.

Saygılarımla,

ONUR ÖNAL
Sosyal Güvenlik Müşavirleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.