Zeki Müren’e yapay zeka ile ‘Parla’ marşı söyletildi!

HABERLER: Norm Ender’in bestelediği Cumhuriyetin 100. yılı şerefine seslendirdiği Parla marşı, yapay zeka yardımı ile Zeki Müren’e söyletildi…

Zeki Müren’e yapay zeka ile ‘Parla’ marşı söyletildi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

Norm Ender, Cumhuriyet’in 100. yılında, sözü ve bestesi kendisine ait olan Parla adlı marş bestelemişti. Parla’ya klip de çeken Norm Ender, Atatürkçü Sesler Korosu ile beraber kamera karşısına geçmişti.

Ünlü rapçi, “Böyle bir marş yazmak ve seslendirmek çocukluk hayalimdi. Geleceğe bir miras bırakmak istedim. Koro ile beraber seslendirdiğim bu marş ülkeme armağan olsun” demişti.Zeki Müren'e yapay zeka ile 'Parla' marşı söyletildi!

ZEKİ MÜREN SÜRPRİZİ

24 Eylül 1996 tarihinde yaşamını yitiren besteci, söz yazarı ve yorumcu Zeki Müren’e yapay zeka ile Parla söyletildi. Aytuğ Scioti’nin hazırladığı video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.Zeki Müren'e yapay zeka ile 'Parla' marşı söyletildi!

92. YAŞ GÜNÜNDE ÖZEL PROJE

Yaşamı boyunca 600’ü aşkın plak ve kaset dolduran Türk Sanat Müziği’nin en büyük yorumcularından Zeki Müren, 92’nci yaş gününde yapay zeka ile anılmıştı. Zeki Müren servetini Türk Eğitim Vakfı’na bırakmıştı. TEV, sanatçı için yapay zekayla oluşturulan bir klip yayınlamıştı.Zeki Müren'e yapay zeka ile 'Parla' marşı söyletildi!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.