Burçin Terzioğlu 4 yıllık sevgilisi Umut Duygu ile ayrıldı!

4 yıldır beraber olan oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını 2020 yıllında gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edildi.

Burçin Terzioğlu 4 yıllık sevgilisi Umut Duygu ile ayrıldı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.02.2024
A+
A-

2015-2017 arasında yayınlanan ‘Poyraz Karayel’ dizisinde başrolleri paylaşan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, 3.5 yıl büyük aşk yaşamıştı. Çift, 2018 yılında yollarını ayırmıştı.

İlker Kaleli, Sıla’yla aşk yaşamaya başlarken; Terzioğlu ise spor eğitmeni Umut Duygu ile birlikteliğe başlamıştı.Burçin Terzioğlu 4 yıllık sevgilisi Umut Duygu ile ayrıldı!

TEKTAŞ YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Demet Evgar’ın Emirgan’daki evinde gerçekleşen düğüne katılan ünlü çiftten Terzioğlu’nun parmağındaki tektaş yüzük dikkatlerden kaçmamıştı.Burçin Terzioğlu 4 yıllık sevgilisi Umut Duygu ile ayrıldı!

“BİR YÜZÜK VE TEKLİF ALDIM”

Terzioğlu, “Evlenme teklifi aldınız mı?” sorusuna, “Evet, bir yüzük ve teklif aldım. Ancak şu an biz halimizden memnunuz henüz tarih belirsiz” yanıtını vermişti.Burçin Terzioğlu 4 yıllık sevgilisi Umut Duygu ile ayrıldı!

4 YILLIK İLİŞKİ BİTTİ

İlişkileri 2020 yazında gittikleri Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkan 42 yaşındaki Burçin Terzioğlu ile 38 yaşındaki Umut Duygu’nun ayrıldıkları iddia edildi. Nikah masasına oturması beklenen çiftin ayrılması sevenlerini şaşırttı.Burçin Terzioğlu 4 yıllık sevgilisi Umut Duygu ile ayrıldı!

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.