Acun Ilıcalı’dan Hull City taraftarına sürpriz! ‘Acaba rüya mı görüyorum?’

Gelecek sezon için hazırlıklarını İstanbulda sürdüren Championship ekibi Hull City takımını taraftarları yalnız bırakmadı. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, taraftarları Etilerde bir restoranda ağırladı. Taraftarların yemeğine eşlik ederek sohbet eden ünlü yapımcı, yemek bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Acun Ilıcalı’dan Hull City taraftarına sürpriz! ‘Acaba rüya mı görüyorum?’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.07.2023
A+
A-

Sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City’nin taraftarlarını Etiler’de bir restoranda ağırlayan Acun Ilıcalı, “Takımını 50-60 yıldır takip eden taraftarlar var. Biz de elimizden geldiğince onları ağarlıyoruz. Güzel şeyler yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.”GELEN AŞIK OLUYOR”Samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim, “Futbolun insanları bölmesini değil, bir araya getirmesini seviyorum. İngiltere’de ve Türkiye’de her geçen gün daha çok ilgi görüyoruz. Hayatımda İstanbul kadar güzel şehir hiç görmedim. Daha çok bilinip, yayılması lazım. Zaten gelen aşık oluyor. İçeride beşinci kez gelen taraftar var” dedi.
16 BİN KOMBİNE!Taraftar kitlemizi büyütmeye çalışıyorum. 15-16 bine yakın kombine sattık. Benim görevim taraftarları mutlu etmek. Bazen “Rüya mı görüyorum acaba?” diyorum. Şehirde ve stadyumda her yerde Türk bayrağı var. İnanılmaz bir duygu bu benim için.
RENKLİ GÖRÜNTÜLEREtiler’de Hull City bayrakları açan taraftarlar, Acun Ilıcalı ve takımları için tezahüratlarda bulunarak, renkli görüntüler oluşturdu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.