Balyoz kırıldı, çelik kapı açılmadı! Ekipler, ev sahibinin kilitlediği aileyi kurtarmak için seferber oldu

Bursada evden çıkarmak istediği kiracılarına kızan ev sahibi, akşam saatlerinde ailenin üzerine çelik kapıyı kilitledi. Sabah kapıyı açamayan aile, ekiplerden yardım istedi. Yardıma gelen ekipler balyoz darbesine bile dayanan kapıyı uzun uğraşlar sonucu krikoyla açtı.

Balyoz kırıldı, çelik kapı açılmadı! Ekipler, ev sahibinin kilitlediği aileyi kurtarmak için seferber oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.06.2023
A+
A-

Bursa‘da kiracısını çıkarmak isteyen ev sahibi, içeride bulunan ailenin üzerine kapıyı kilitledi. Saatlerce evde mahsur kalan aileyi kurtarmak için gelen itfaiye ve polis ekibinin çelik kapıyı kırması kolay olmadı. Balyozun kırıldığı, kapının kırılmadığı kurtarma operasyonu kameraya yansırken, çelik kapı krikoyla açıldı.

AKŞAM GELİP KAPIYI KİLİTLEDİ

Merkez, Osmangazi ilçesi Altıparmak Sokak’ta bir ev sahibi, kiracısının evden çıkmasını istedi. Kirasını peşin verdiğini iddia eden Üsamettin Uzun, ev sahibinin bu istediğini reddetti. Daireye gelen ev sahibi akşam saatlerinde Uzun ailesinin üzerine çelik kapıyı kilitledi.

DIŞARI ÇIKAMAYINCA EKİPLERİ ÇAĞIRDILAR

Sabah kapıyı açamayan aile bireyleri dışarı çıkamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ve polis ekibi, kapıyı kırmak için kolları sıvasa da çelik kapıyı açmak kolay olmadı. Yüzlerce balyoz darbesine dayanan çelik kapı ekiplere zor anlar yaşattı.

KAPI SONUNDA AÇILDI

Balyozun kırılmasına neden olan çelik kapı desteğe gelen ekiplerin getirdiği krikoyla açıldı. Mahsur kalan aile, kendilerini çıkaran itfaiye ve polise teşekkür ederken, konuyla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ahmet Burak Öztürk – Güncel İtfaiye Bursa 3. Sayfa Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.