Beyoğlu’nda Rus turistin öldürülmesinde kan donduran detay! Katillerinden yardım istemiş

Beyoğlunda Rus turist Vyacheslav Nechıpochukun öldürülmesiyle ilgili Cihan Kaçmaz ve Umut Arslan tutuklanırken, gözaltına alınan Şervan Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İfadesinde, Nechıpochukun telefonunu kaybettiğini, kendilerinden yardım istediğini söyleyen Şervan Y., “Cihan turiste, 100-150 Euro verirsen yardım ederiz diyerek, ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Cihan, turisti bıçakladı.” dedi.

Beyoğlu’nda Rus turistin öldürülmesinde kan donduran detay! Katillerinden yardım istemiş
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.06.2023
A+
A-

İstanbul Beyoğlu’nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk’un öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Olaya ilişkinCihan Kaçmaz ve Umut Arslan tutuklanırken, gözaltına alınan Şervan Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PARA İSTEMİŞ

Şervan Y. ifadesinde dikkat çeken bilgiler paylaştı. Nechıpochuk’un cep telefonunu kaybettiğini, yardım istediği Kaçmaz’ın para talep etmesi üzerine olayların geliştiğini söyledi. Şervan Y. “Sarhoştu. Gelip cep telefonunu kaybettiğini, yardım edip edemeyeceğimizi sordu. Cihan turiste, 100-150 Euro verirsen yardım ederiz diyerek, ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Cihan, turisti bıçakladı. İlk anda bir şey anlamadık. Ancak sonra kanları görünce oradan kaçtık” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.