DOKTOR CİHAN KORKMAZ KİMDİR?

Doktor Cihan KORKMAZ

DOKTOR CİHAN  KORKMAZ KİMDİR?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-

Doktor Cihan KORKMAZ KİMDİR? 
Doktor Cihan KORKMAZ’la  yaptığımız röportaj 
Diyarbakır Adiyaman ve Mersin de hastalar kabul eden Doktor Cihan KORKMAZ 1993 Adıyaman merkez doğumludur.
 Kendisi, ameliyatsız burun estetiği, dudak dolgusu, tüm yüze botoks, nazolabial doldurma, elmacık dolgusu, gençlik aşısı, kırışıklık tedavisi ve Paris ışıltısı gibi hizmetleri sunan bir medikal estetik uzmanıdır.
Konuşmamızda, estetik alanındaki deneyimleri, hizmetleri ve sektördeki trendler hakkında değerli bilgiler verdi.
Öncelikle, medikal estetik alanındaki deneyimlerini sorduğumuzda, kendisi bu alanda uzun yıllardır hizmet verdiğini ve yüzlerce hasta ile çalıştığını belirtti. Ameliyatsız burun estetiği, dudak dolgusu, tüm yüze botoks, nazolabial doldurma, elmacık dolgusu, gençlik aşısı, kırışıklık tedavisi diş sıkma masater botoks ve Paris ışıltısı gibi hizmetlerin yanı sıra, dermal dolgu uygulamaları ve cilt gençleştirme gibi birçok estetik işlemi başarıyla gerçekleştirdiğini ifade etti.
Daha sonra, sektördeki trendler hakkında düşüncelerini sorduğumuzda,
Doktor Cihan KORKMAZ, son yıllarda ameliyatsız estetik işlemlerinin daha popüler hale geldiğini ve hastaların ameliyat olmadan daha hızlı sonuçlar almak istediklerini belirtti. Ayrıca, hastaların doğal görünümlü sonuçlar istediğine ve bu nedenle daha az invaziv işlemlerin tercih edildiğine de değindi.
Konuşmamızda, hizmetleri hakkında da bilgi veren doktor, ameliyatsız burun estetiğinin, burun şeklini değiştirmeden sadece kontürü belirginleştirerek daha iyi bir görünüm elde etmeyi sağladığını ifade etti. Dudak dolgusu ile ise hastaların dudaklarını daha dolgun ve çekici hale getirdiğini, tüm yüze botoks ile ise yüz hatlarını belirginleştirerek daha genç bir görünüm elde edildiğini söyledi. Nazolabial doldurma, elmacık dolgusu ve gençlik aşısı gibi hizmetlerin de yine hastaların yüz hatlarını belirginleştirdiğini ve daha genç bir görünüm elde etmeyi sağladığını belirtti. Kırışıklık tedavisi ile ise, yüzdeki kırışıklıkların giderildiğini ve daha genç bir görünüm elde edildiğini konusunda bilgiler verdi.
Doktor Cihan KORKMAZ , medikal estetik işlemlerini öncelikle hastanın ihtiyaçlarına ve isteklerine göre belirliyor. İşlemler öncesi detaylı bir danışma yaparak, hastanın beklentilerini ve endişelerini dinliyor. Hastanın sağlık durumu, alerjik reaksiyonları ve ilaç kullanımı da bu aşamada inceleniyor.
İşlemler genellikle klinik ortamında yapılıyor. İşlem öncesinde, bölgeye uyuşturucu krem uygulanarak ağrı hissi en aza indiriliyor. Ardından, dermal dolgular, botoks ve gençlik aşıları gibi ürünler cilt altına enjekte ediliyor. İşlemler genellikle çok kısa sürüyor ve işlem sonrasında hastalar hemen günlük hayatlarına geri dönebiliyorlar.
İşlem sonrasında, Doktor Cihan KORKMAZ hastanın cilt tipine ve işleme göre özel bakım önerileri veriyor. Bu öneriler arasında güneş koruyucu kullanımı, makyaj yapmama süresi ve özel kremler yer alabiliyor. İşlem sonrasında hastaların ağrı, şişlik ve kızarıklık gibi yan etkileri olabilir ancak bu etkiler kısa sürede geçiyor.
Doktor Cihan KORKMAZ işlemleri, son derece hijyenik bir ortamda, en son teknolojik cihazlar ve ürünlerle gerçekleştiriyor. Bu sayede hastalar, güvenli ve doğal sonuçlar elde ediyorlar. Ayrıca, hastaların isteklerine ve beklentilerine göre özelleştirilmiş bir tedavi planı hazırlanarak, en uygun çözüm sunuluyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.