BİOZEN

BİOZEN HAKKINDA

BİOZEN
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2023
A+
A-

BİOZEN 
Biz Kimiz ?
Biozen grup yönt. Krl. Bsk. Müslüm karakoç  tarafında 2020 yılında  kuruldu.
Genc yaşta iş hayatına başlayan MÜSLÜM KARAKOÇ 
Karakoc inşaat Eka bor ltd şirketleri,ile sektöre sağlam giriş yaparak
Başarının tesadüf olmadığını emek ve alın teri olduğunu acıklayarak iş bilgilerini aktardı.
 Türkiye merkezli bir şirket olup, medikal, askeri malzeme, toptan gıda, taahhüt, inşaat, inşaat malzemeleri, konteyner üretimi , ithalat ve ihracat gibi ticari alanlarda tedarik sağlayan ve saha opreasyonları ile kamu ve özel sekötörde mütaahhitlik yapan limited şirkettir. Şirketimiz, müşterilerine kaliteli ürünler sunarak sektörlerinde önde gelen bir konuma sahiptir.
Medikal sektöründe, Biozen Grup olarak, Sağlık Bakanlığı’na,kamu ve özel hastanelere, kliniklere, tıp merkezlerine ve diğer sağlık kuruluşlarına ihtiyaç duyulan tüm medikal ürünlerin tedariklerini sağlamakta ve üretmekteyiz. Bu ürünler arasında medikal cihazlar, ekipmanlar, cerrahi malzemeler, ilaç ve tıbbi sarf malzemeler bulunmaktadır.
Şirketimiz, toptan gıda ve içecek sektöründe ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Restaurant, kafe, otel, market ve catering şirketleri için gıda ve içecek ürünleri tedarik etmektedir. Şirketimiz, geniş bir ürün yelpazesine sahip olup, taze meyve ve sebzelerden et ve süt ürünlerine; içecekler de dahil olmak üzere sektörün ihtiyaç duyduğu tüm ürünlerinin tedarik zincirini oluşturarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Biozen Grup inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır. Şirketimiz kamuda taahhüt işlerinin yanısıra, ticaret merkezleri ve yaşam alanları projelerini hayata geçirirken sektörün ihtiyaç duyduğu tüm malzmelerinde tedraikini sağlamaktadır.
Biozen Grup, sektörlerindeki geniş ürün tedariki ve müşteri odaklı yaklaşımı ile müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Şirket, müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunarak, Türkiye ve uluslararası pazarda önemli bir konuma sahip olmaktadır.
                                                                                                     MÜSLÜM KARAKOÇ 
                                                                                                  Biozen grup yont. Krl. Bsk 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.